Рубрики
Начало » Блог » Вики, кунг-фу пандата и Мики Маус – идеалните пътници в колата на мама

Вики, кунг-фу пандата и Мики Маус – идеалните пътници в колата на мама

viki micky mause2

Не мога да не ви похваля пътниците в колата ми – Вики, кунг-фу пандата му и един плюшен Мики Маус. Оня ден кунг-фу пандата „сложи“ колан на задната седалка в колата ми. Идеята беше на 5-годишния ми син Вики.

Хрумна му на връщане от детската градина.

Малките пътници се чувстваха прекрасно отзад, а аз изкарах повече от чудесно в тяхната компания. Не можеше да не ги снимам. А и трябва да се похвалим – преизпълнили сме всички правила за пътуване в колата на максимум – столчета, колани и добро настроение.

viki panda viki micky mause1a

 

Вторият ден Мики Маус беше избраният щастливец да пътува с нас до детската градина и обратно и то с колан. Следобед имахме кратка спирка – взехме и големия ми син. Мики Маус отстъпи мястото си на Ники и се „настани“ в средата. Дружно потеглихме към урока по кунг-фу, а по време на урока Мики Маус авторитетно наблюдаваше от една закачалка.

 

viki micky mause1

Нямам представа кой ще бъде избраният пътник утре. Може би Крокодила Гена, може би Чебурашка или пък Мечо Пух. Не знам – ще видим! Изборът е на Вики. Важното е, че всички са идеалните пътници в колата на мама.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.