Рубрики
Начало » Инициативи » Срокът за участие в „Читателска щафета 5″ се удължава до 13 януари

Срокът за участие в „Читателска щафета 5″ се удължава до 13 януари

 

chitatelska-stafeta

 

До 13 януари 2017 г. включително е удължен срокът за изпращане на формулярите за участие в „Читателска щафета 5: Патилански приключения“, съобщи екипът на фондация „Детски книги“. Причината за промяната е удължаването на коледната ваканция на учениците и обявената в много населени места грипна ваканция.

 

Новият срок се отнася и за включването в конкурса „Патилански комикс“, като желаещите ще могат да изпращат творбите си по пощата на адрес: За „Читателска щафета“, 1113 София, п.к. 204 (важи пощенското клеймо) или негова снимка по мейл на editors@detskiknigi.com до 13 януари 2017 г. включително.

 

Общо 4685 книга са прочетени от 1307 деца от 6 до 13 г., изпратили формуляри за участие в конкурса „Читателска щафета 5: Патилански приключения“, който започна през септември миналата година.

„Данибон“ е медиен партньор на инициативата.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".