Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » 10 качества на идеалната жена, неочаквано посочени от мъжете

10 качества на идеалната жена, неочаквано посочени от мъжете

Чувство за хумор, наслада от живота, усмивка, без драматизъм

 

spring-2298279_640

 

Съвременният мъж не търси вече покорна съпруга или добра домакиня. Той търси нещо много по-различно, когато избира своя спъница в живота. Чувството за хумор, например, заема челно място. Следват удоволствието от живота, усмивката и отсъствието на драматизъм.

 

Топ 10 качества на идеалната жена, посочени от съвременните мъже

Описани в „Клубер“

 

1. Отлично чувство за хумор 

 

С такова момиче всеки мъж ще намери начин да се усмихне и в най-тежката ситуация в живота.

 

2. Умение да получава удоволствие от живота

 

Мъжете ценят жените, които се наслаждават на живота. Обикновено това не са типа жени, които се възприемат твърде сериозно.

 

3. Усмивката

 

Момиче, което се усмихва и възприема живота по-свежо, е много по-атрактивно. Никой не харесва хора, които постоянно са сърдити, ядосани и гледат злобно.

 

4. Отсъствие на драматизъм

 

Дори момчетата са алергични към момичетата, които правят от мухата слон и превръщат малките проблеми в безкрайни драми. Ето защо мъжете предпочитат съюз с представителки на нежния пол, с които имат ясни отношения и животът не е драма. Те са опитват да стоят далече от всяка, която реши да влезе в ролята на кралица на драмите или се опитва да бъде център на внимание по този начин.

 

5. Честност и откритост

 

Мъжете обичат искрените дами. Не понасят да са в ролята на екстрасенс и да се опитват да разберат какво иска някоя жена. Това много бързо ги уморява.

 

6. Независимост

 

Слабите и несигурни мъже обичат зависимите жени. Уверените мъже винаги предпочитат дами, които не харесват посредствения живот и си поставят цели, към които да се стремят.

 

7. Желание за развитие

 

Дамите, които искат да разпознаят недостатъците си и да се развиват, са харесвани от мъжете.

 

8. Пищни бедра

 

Това вероятно е наследена отдавна черта у мъжете и се свързва с възприятието дадена дама да стане не само съпруга, но и майка и да роди здрави деца.

 

9. Добри маниери

 

Момичетата не трябва да подценяват добрите маниери и трябва да се държат като истински дами. Всеки мъж би искал да има до себе си жена, която може да се държи подобаващо във всяка ситуация.

 

10. Ум и съобразителност

 

Умните мъже предпочитат интелигентни жени. Само слабите мъже се страхуват от умни жени.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".