Рубрики
Начало » Блог » 10-ят рожден ден на Вики в Леголенд в Германия

10-ят рожден ден на Вики в Леголенд в Германия

Пътеписи от семейното ни европейско пътешествие

 

legoland-germany-26-july-2017 viki i yoda star wars

 

10-ят рожден ден на Вики отпразнувахме в Леголенд. Това му беше желанието за първия голям юбилей. Първоначално се чудихме в кой европейски Леголенд да бъде, но след премисляне и планиране семейно решихме да е в Германия. Не знам защо реших, че там ще е най-топло…

 

wpid-legoland-germany-26-july-2017-424-1955284711..jpg

 

Така 26 юли 2017 г. трябваше да сме в Леголенд в Германия и постепенно оформихме цялата програма. Предстоеше ни голямо европейско пътуване с нашата кола. За първи път щяхме да пътуваме с кола през толкова държави. Разбира се, екскурзията включваше посещения на много музеи и забележителности.

 

legoland-germany-26-july-2017-viki

 

В Бавария случихме на много дъждовно време. Цяла седмица. Дъждът, който ни обливаше в Мюнхен – ден преди рождения ден на Вики, още е силен спомен в нашето съзнание. Такъв потоп не бяхме виждали.

 

legoland-germany-26-july-viki

 

На 26 юли не беше много по-различно положението. Имахме предварително купени билети и допълнителни пасове за Леголенд, но дори и да нямахме за този ден, близките дни не бяха с много по-добра прогноза.

 

legoland-germany-26-july-2017-viki darth vader star wars

 

Мислехме, че ще сме единствените посетители в този дъждовен ден, но явно повечето хора бяха свикнали на такова време и не им пречеше. Освен проливен дъжд, беше и доста студено – около 12 градуса в средата на лятото. Бяхме с якета и с по два дъждобрана – по един наш и един жълт от Леголенд.

 

legoland-germany-26-july-2017-viki

 

Атракциите сякаш не ми бяха толкова забавни в този увеселителен парк този ден колкото нещо друго – всички посетители бяха еднакви – в жълти дъждобрани. Бяхме една жълта армия от Лего посетители.

 

wpid-legoland-germany-26-july-2017-2131575181336..jpg

 

Няма да забравя една весела случка. Дъжд, студ, а аз като една самоотвержена майка стожерски запечатвам всеки момент от 10-я рожден ден на Вики. Снимам, снимам как детето играе и се радвам на моя пораснал рожденик, а в това време чувам как самият той ме вика, но от друга посока. Явно доста време съм снимала чуждо дете. Всички еднакви – мокри, премръзнали и в жълти дъждобрани.

 

wpid-legoland-germany-26-july-2017-215218326165..jpg

 

Всеки, който ме пита за съвет за Леголенд, първото нещо, което се сещам е дъждожбран. Да, носете си дъждобрани! Можете да си купите и на място, но е добре и вие да сте подготвени предварително, а и тези от Леголенд са без ръкави. Но дано случите на хубаво време, ако ходите.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Леголенд в Германия – полезна информация

 

wpid-legoland-germany-26-july-2017-1971176168850..jpg

 

Общо взето незабравим рожден ден. Много дъждовен, но точно по тази причина – съвсем незабравим.

 

legoland-germany-26-july-2017-viki star wars

 

Имаме толкова ярки спомени. Винаги ще го помним този дъждовен 10-ти рожден ден в немския Леголенд.

 

legoland-germany-26-july-2017-viki darth vader star wars

 

Но най-важното – Вики отбеляза празника си на мечтано място и издържа в проливния дъжд цял ден да опитва различни атракциони и да се снима.

 

legoland collage 1

 

 

А в края си избра хубави подаръци за рождения си ден от Лего магазините.

 

legoland-germany-26-july-2017-viki podaruci

 

 

Фотоспомени 

от 10-я рожден ден на Вики 

в Леголенд – Гермнаия

26 юли 2017 г.

 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Пътеписи от нашето семейно пътешествие в Европа

Фоторазходка из Миниленд на Леголенд в Германия

Още за Леголенд

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".