Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Ако една жена притежава тези 12 качества, не я изпускайте

Ако една жена притежава тези 12 качества, не я изпускайте

 

malena-monika-belucci

 

1. Тя е по-умна от вас.

 

До всеки велик мъж стои една по-велика жена. Това е дълголетна мъдрост и сигурно е напълно вярна.

 

Всеки мъж се нуждае от една умна жена, която да го подкрепя в живота, а и да му казва, когато греши.

 

Без жена до себе си, един мъж ще се превърне в обикновен егоист. Ако има до себе си умна жена, в неговия живот ще има цел, посока и мъдрост. Той вече ще внимава да не загуби всичко, което има и е постигнал.

 

2. Тя е красива.

 

Ако намерите жена, която е много красива според вашите разбирания, опитайте се да я задържите.

 

В наше време светът е разделен на две. Едните твърде много са захласнати по красотата, а другите се бунтуват срещу нея и я пренебрегват.

 

Красотата е нещо, което носи наслада. Ако се радваме на красивото, това не е нещо, което да ни кара да се срамуваме. Трябва да се научим да ценим правилно красота и най-вече това, което за нас е красиво.

To_Catch_a_Thief3

3. Тя е мила и грижовна.

Добрите хора са ценност.

 

Ако жената, която харесвате, е мила и грижовна, не трябва да я изпускате.

 

За една жена добротата и грижовността са ценни качества. Особено ако иска да има деца и да стане майка.

 

Природата е дарила жената с майчини инстинкти и обикновено добротата и особено грижовността би трябвало да са й присъщи.

 

Така че ако имате желание да създадете семейство и да имате деца, много е важно вашата съпруга да бъде мила и грижовна.

 

jacky kennedy

 

4. Тя е енергична.

 

Понякога животът е труден и има препятствия. Една енергична жена винаги ще измисли начин как да ги преодолеете заедно.

 

Ролята на жената не е да забавлява мъжа, а да са екип и да се допълват.

 

Ако един мъж има до себе си жизнена, енергична дама, животът и на двамата ще е много по-щастлив и лесно ще преодоляват трудностите, а и ще се забавляват заедно.

 

5. Тя ви обича с цялото си сърце.

 

jane austen

 

Това е най-важното.

 

Когато една жена истински обича, тя обича с цялото си сърце и душа. Тази любов не може да се сравнява с любовта на мъжете.

 

Мъжете винаги си остават по-егоцентрични от жените. Жените са точно обратното – те притежават ценното качество да се посвещават изцяло на човека, когото истински обичат.

 

Ако намерите жена, която истински ви обича, трябва да знаете, че сте намерили най-големия дар не само на Земята, но и във Вселената.

 

6. Тя е готова да прави компромиси.

couple-955930_640

 

По природа хората са упорити, непреклонни, дори инатливи. Искаме нещата да стават така, както на нас ни харесва, и не сме склонни да се променяме. И все пак – човешките взаимоотношения изискват компромиси.

 

Да си намерите жена, която е склонна да прави компромиси, е само половината от битката. Вие трябва да се научите да правите също толкова компромиси. Ако и двамата правите компромиси, всичко ще върви чудесно.

 

7. Тя се чувства прекрасно с вас, а вие – също.

 

couple-260899_640

 

Да бъдеш силно влюбен, означава да се чувстваш навсякъде прекрасно с любимия човек.

Когато сте влюбени и заедно, разбирате, че нищо друго не ви трябва.

 

8. Тя не се притеснява да ви каже, когато грешите.

 

Всеки мъж има нужда от разумна жена, която да му казва, когато греши. Момчетата си остават винаги момчета. Те винаги ще грешат, ще вземат глупави решения или ще вършат глупости.

 

Затова е много важно всеки мъж да си намери мъдра жена, която да му казва, когато греши и излиза от „правия път“. Така ще успеете да следвате своята цел и да успявате в живота.

 

9. Тя е силна, но женствена.

Всеки мъж има различно разбиране каква е идеалната жена, но обикновено винаги е комбинация между силен характер и женственост.

 

Силната жена е най-добрият партньор на един мъж. Женствената жена – тя е Жена.

 

president-john-f-kennedy-403373_640

 

Силата и женствеността не си противоречат. Често са едно и също – жена, която знае да си отстоява позицията, знае си цената и се гордее с това, че е жена и с това, което е.

 

10. Тя е страстна.

 

Живот, изпълнен със страст, е живот, който си заслужава да се живее. Но човек да живее страстен живот сам е практически невъзможно. Обикновено страстта е между двама души.

 

Силата на страстта е, че е заразна. Това е най-желаният „патоген“ в света.

 

 

Джина Лолобриджида

Джина Лолобриджида

 

11. Тя е мотивирана и иска да се реализира успешно.

Търсете жена, която да е мотивирана, да иска да стане най-добрата в нещо и да се реализира успешно.

 

Дори да е дама, която би желала да си стои вкъщи и да се грижи за децата си, нека да е точно този тип жена, която най-успешно ще се реализира в домакинството и би се чувствала щастлива от това.

 

Няма значение в каква сфера иска да се реализира успешно една жена – професионална кариера, личен бизнес или пък като майка и домакиня. Важното е да е мотивирана да прави нещата добре, да се чувства реализирана, успешна и щастлива.

 

12. Тя означава всичко за вас.

 

darcy miss banneth jane austen

 

Понякога хората обичат даден човек толкова силно, че и с думи не може да се опише. Ако обичате някого толкова силно, никога не му позволявайте да го загубите.

 

Често хората приемат даден човек за даденост и едва, когато ги напусне, разбират колко много е значел за тях. Никога не допускайте тази грешка!

 

Също така хората често си мислят, че имат още един шанс и че е възможно отново да се съберат с любим човек. Може би понякога се случва, но и обратното – никога да не се съберат отново също е възможно.

 

Ако загубите любим човек, можете да страдате дълги години за него, защото вие сте изпуснали нещо ценно и значимо за вас.

 

Ако една жена означава всичко за вас, трябва да се стараете да всячески да я спечелите и да я задържите, за да бъдете заедно.

 

Не поемайте рисковете да загубите любим човек!

 

hands-437968_640

 

Съветите са на Пол Хъдсън за рубриката „Джентълмен“ на Elite Daily. 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".