Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Най-харесваните 6 луксозни чанти

Най-харесваните 6 луксозни чанти

Кои луксозни чанти са най-харесваните от богатите дами?

 

Daria Werbowy - CÉLINE

Daria Werbowy – CÉLINE

 

Богатите дами са доста предсказуеми какво харесват. Придържат се най-вече към класиката и към утвърдени луксозни марки, които се свързват с престиж. Това са Hermès, Chanel, Céline, а в известен смисъл и Louis Vuitton, макар че последните изгубиха напоследък доста от чара си, заради голямата си популярност и масовост.

 

1. Birkin на Hermès

 

http://usa.hermes.com/birkin/us

http://usa.hermes.com/birkin/us

 

Тази чанта е кръстена на английската певица и актриса Джейн Бъркин. Birkin на луксозната френска марка Hermès подлуди богатите дами в Ню Йорк. Смята се за най-желаната чанта в света – нищо, че е толкова скъпа. Дълги години за нея е имало дори списъци на чакащите. В средата на 2015 г. една розова чанта Birkin стана най-скъпа чанта в света. Беше продадена за 220 000 долара.

 

2. Kelly на Hermès

 

http://usa.hermes.com/kelly/us

http://usa.hermes.com/kelly/us

 

Тази аристократична чанта носи името на прицесата на Монако Грейс Кели. Историята й е като в приказка и винаги се свързва с дами с класа и аристократизъм. Цените започват от 5000 евро и стигат до петцифрени суми. Kelly е истинско бижу и за френския елит се приема за знак за престиж. Носи се от изключително образовани дами, които често заемат високи постове в обществото и са от семейства с богата история.

 

3. Chanel Flap Bag

 

chanel-chanta

http://www.chanel.com/

 

 

Това е емблематичната черна чанта на Chanel, за която мечтае всяка жена.

 

4. Céline Luggage Bag (Tote)

celine-luggage-tote

www.celine.com/

 

Тази удобна чанта на луксозната френска Céline е изключително популярна сред богатите майки от Парк авеню в Ню Йорк. Цените от новата колекция започва от 2450 евро за микроразмерите.

5. Louis Vuitton Speedy 

 

louis-vuitton-speedy

http://us.louisvuitton.com/

 

 

Тази компактна чанта на Louis Vuitton, която се превърна в икона на луксозната марка, позната в цял свят. Това е перфектна чанта за града. Харесвана е от дами, които ценят модата. В последните години тази луксозна марка страда от своята голяма популярност и масовост на чантите. Много богати китайки избягват да си купуват чанти от Louis Vuitton, защото се е наложило мнението сред тях, че са вече „марка за секретарки“.

6. Louis Vuitton Neverfull

 

http://us.louisvuitton.com/

http://us.louisvuitton.com/

 

Легендарната чанта на луксозната марка Louis Vuitton е точно това, което трябва да бъде. Обемна, но обемиста, добре организирана и еластична, изключително удобна и за разходка из града, и за пътуване.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Кои са най-луксозните марки? >>

РАЗБЕРЕТЕ: Колко струва една от най-желаните чанти в света – Birkin на Hermès? >>

ПОТОПЕТЕ СЕ В: Очарователната приказка за една дамската чанта, носеща името на принцесата на Монако >>

НАУЧЕТЕ: Какви дамски чанти носят богатите майки в Ню Йорк? >>

 

източник: Facebook/CÉLINE автор: Juergen Teller

източник: Facebook/CÉLINE автор: Juergen Teller

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".