Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Идеалният мъж за модерната жена е джентълменът от 50-те година на XX век

Идеалният мъж за модерната жена е джентълменът от 50-те година на XX век

 

"Guys and Dolls"

„Guys and Dolls“

 

Върнете обратно джентълмените!

 

Този призив се среща в британските медии, отразили резултатите от изследването на Scaramouche & Fandango. В него става ясно, че модерните жени на 21 век предпочитат мъже с добри обноски като тези от 50-те години – джентълмени, внимателни и същевременно с мъжко присъствие.

Отваряне на вратата, подаряване на букети, мъже, облечени в стилни костюми – това би се харесало и на модерната жена, сочи проучването.

82% от дамите заявяват, че държат на тези прояви на добри маниери и предпочитат мъжете да им купуват букет цветя вместо съвременния еквивалент – чаша с питие.

61% от жените в изследването са отговорили, че харесват мъжествените кавалери като тези от 50-те години на 20-ти век в сравнение с мъжете от 21 век.

Според съвременните дами мъжете през 50-те години са се обличали по-стилно в сравнение с днешните господа.

Йън Ланакър, съосновател на Scaramouche & Fandango, споделя:

 

„Резултатите от изследването показаха, че днешните мъже са много далеч от добрите обноски на така желаните господата от 50-те години.“

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.