Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Джентълмен » Бебета близначета си играят на криеница

Бебета близначета си играят на криеница

Бебета близначета, които тайно си играят сами на криеница вместо да спят, развеселиха тези дни хиляди хора по света. Видеото, което са качили техните родители, стана абсолютен хит във Фейсбук, YouTube, социалните и традиционните медии.

Родителите са си мислили, че техните бебчета отдавна са заспали, но като надничат през вратата виждат как страхотно си играят в леглата си. Първо едното се крие, след това другото, а после и двете едновременно. Нещо си и бърборят на бебешки език и се забавляват много.

Бебчета се казват Моли и Меган. Те са на 13 месеца. Снимани са от баща си Анди, който е сватбен фотограф. Той е на 31 години. Майката Люси е на 32 години и е търговски директор. Младото семейство живее в Ливърпул.

Бащата споделя пред медиите, че никога не е предполагал, че видеото, което качва с децата си във Фейсбук профила си, ще стане такъв хит.

Гордият татко разказва:

„Сложих децата в леглата и след половин час реших да проверя дали вече спят. Чух обаче весел смях. Взех камерата и ги снимах как си играят сами на криеница.

Пуснах видеото във Фейсбук и легнах. Когато се събудих, видях, че то има над 1000 харесвания и над 10 000 гледания. До края на деня гледанията вече бяха над един милион.“

Анди обяснява, че двете деца външно много си приличат, но са много различни като характери: „Моли е като шеф, а Меган – като принцеска“.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.