Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID+ » COVID и богатите » От частен готвач до виртуален Дядо Коледа – богатите ще празнуват безопасно

От частен готвач до виртуален Дядо Коледа – богатите ще празнуват безопасно

Луксозно и безопасно отпразнуване на Коледа и Нова година

 

christmas-wreath-573855_640

 

„Празнувай безопасно!“ – това е принципът, който следват богатите по време на пандемията. И това желание вече е доловено от хотели, курорти, развлекателен бизнес, платформи за наемане на жилища. Те са намерили варианти да предоставят максимално най-безопасните услуги. Никой не търси пренаселени хотели и ресторанти. За да се спечелят платежоспособни клиенти, се предлагат специални услуги, които гарантират и лукс, и безопасност. Ще получат най-доброто, ще отпразнуват коледните и новогодишните празници весело, но и ще запазят безопасността на своето семейство „балонче“, т.е. няма да имат контакт с други хора, а ако имат – те ще са сигурни и ще са част от тяхната среда по време на ваканционната почивка.

 

Световни курорти и хотели вече предлагат луксозни и безопасни предложения за посрещане на Коледа и Нова година.

 

Частният луксозен клуб Exclusive Resorts е намерил точната ниша и точното послание, за да привлече платежоспособни клиенти. Гарантира им се незабравимо посрещане на празниците с акцент върху неприкосновеността на живота на семейството, сигурност и персонализирано обслужване.

 

 

Хотел на полуостров Папагайо край Коста Рика предлага майстор готвач да приготви тристепенно меню и то да бъде доставено безконтактно. Единствено, което трябва да направят гостите, леко да го претоплят, за да има допълнителна сигурност и да се намали напълно рискът от заразяване. Цените започват от 52 долара за възрастен и 25 долара за дете. Може да се покани и частен шеф готвач, който да изненада празнуващото семейство с четиристепенно меню. Цената е 68 долара за възрастен и 32 долара за дете.

 

nicholas-3008566_640

 

Платформата за наемане на луксозни жилища Onefinestay дава възможност да се наемат готвач, детегледачка и иконом, които да се присъединят към безопасното семейно „балонче“ и да помагат в домакинството по време на празниците. Друга екстра е изискано подредена трапеза от Алис Нейлър-Лейланд, сътрудник на Vogue. Може да се добави и украса с цветя (цената започва от 500 долара). Помислено е и за кулинарно обучение. Предлагат се присъствени и виртуални уроци по готвене на коледни сладкиши и специалитети (от 120 долара на човек). Има и обучение за правене на коледни венци (цена от 200 долара на човек). Осигурени са всички необходими материали. Могат да бъдат организирани частни празнични обиколки в града, в който е наето луксозното жилище. Доставя се вино и шампанско до посочения адрес. Дядо Коледа се включва виртуално и разговаря с децата, научава какви са техните желания за подаръци, които могат да бъдат закупени и донесени.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".