Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Красивите луксозни тоалети на Одре Тоту и скъпият часовник на Гад Елмалех във френския филм „Най-скъпото“

Красивите луксозни тоалети на Одре Тоту и скъпият часовник на Гад Елмалех във френския филм „Най-скъпото“

Френските звезди Одре Тоту и Гад Елмалех ни отвеждат в луксозни хотели и ресторанти на Лазурния бряг

hors-de-prix

 

 

Ако обичате красивите тоалети, луксозните марки от ранга на Chanel, скъпите часовници като Jaeger LeСoultre, изисканите френски хотели и ресторанти, красивите гледки на Лазурния бряг, френската комедия „Най-скъпото“ (Hors de prix) ще ви допадне. В нея участват звездите Одре Тоту и Гад Елмалех. Режисьор е Пиер Салвадоре, който споделя, че филмът му е вдъхновен от „Закуска в Тифани“, в който участва Одри Хепбърн.

 

hors-de-prix-plakat

 

Заедно с Одре Тоту и Гад Елмалех се наслаждаваме на прекрасни тоалети и скъпи часовници. И след толкова лукс и изкушения, в края на филма спокойно отдъхваме, че няма нищо по-скъпо от истинската любов.

 

Във филма Одре Тоту впечатлява с красиви тоалети и чар. Много вещо подбира марките и дрехите, които желае да й бъдат купени.

 

roklya-hors-de-prix

lilava-dreha-hors-de-prix

roklya-2-hors-de-prix

byala-roklya-hors-de-prix

hors-de-prix-siva-roklya

 

Ирен (Одре Тоту) си търси богат съпруг. Жан (Гад Елмалех) работи в луксозен хотел. Една нощ Ирен обърква Жан с богаташ и включва целия си чар, за да го омая. Жан се влюбва в нея и нищо не може да го спре, за да бъдат заедно. За да е по-близо до нея, започва да играе същата игра – запознава се с богата и изискана по-възрастна дама, почитателка на лукса и чантите Hermès.

 

hors-de-prix-hermes

 

Заедно ходят в хубави ресторанти. Прави му скъпи подаръци на Жан. Купува му часовник Jaeger LeСoultre за 30 000 евро. Този часовник веднага впечатлява Ирен.

 

chasovnik

 

Според сайтове за скъпи часовници, Гад Елмалех носи във филма –  Jaeger LeСoultre Master Compressor Memovox.

 

chasovnik-film

 

Купува му и скутер (според сайтове това е Aprilia Scarabeo 250 GT).

 

hors-de-prix-skuter

 

Жан продължава да обича младото момиче и когато то изпада в беда, бързо продава часовника си, за да му помогне. В края на филма самата Ирен разбира кое всъщност е най-скъпото – истинската любов на Жан.

 

 

Филмът е приятен и действа отпускащо в края на работния ден, но също така е подходящ и за отпускарски период, когато човек търси нещо лежерно и забавно за гледане. Ще допадне на хората, които обичат романтичните комедии, френските филми и лукса. Двамата френски актьори Одре Тоту и Гад Елмалех са изключително чаровни в своето романтично и закачливо амплоа.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".