Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » В ресторанта Fratelli la Bufala на летището в Неапол

В ресторанта Fratelli la Bufala на летището в Неапол

Пътеписи от Италия

 

Fratelli la Bufala airport napoli 2

 

Предстоеше ни полет за връщане в София след коледната ни ваканция в района на Неапол. Беше 31 декември 2017 г., неделя. Малко преди обяд. Върнахме наетата кола в паркинг, който се намираше близо до летището. Имахме предостатъчно време за спокоен обяд.

 

Неаполското летище е приятно. Решихме да седнем в ресторант, а не в залата с много заведения тип „бърза закуска“. Насочихме се към Fratelli la Bufala. Очакванията ни не бяха големи, но пък мястото беше оформено като приятно ресторантче и далеч от шумотевицата. Имахме повече от два часа за обяд. Вместо да чакаме по изнервени опашки и после да седим по пейките, предпочитахме да се нахраним със стил и спокойно да се отправим след това по надлежния ред за качване на полета. Повечето неща, които поръчахме, бяха добри. Единствено салатата „Капрезе“ не беше сполучлива и причината беше най-вече с неузрелия домат, с който се поднесе. Другите ястия бяха приемливи и дори вкусни.

 

Обслужването в началото беше приветливо. След това по-скоро сервитьорките станаха по-изнервени, когато започна да се пълни заведението. Хвърляха нервни погледи към всички, които се задържаха малко повече на масите. И все пак това не е „бърза закуска“ и повечето клиенти, които бяха седнали, се хранеха бавно и с класа без да бързат. Мъжете сервитьори се справяха по-професионално.

 

Общото ни впечатление за Fratelli la Bufala на летището в Неапол е на приятно ресторантче за такова място, което предлага по-спокойна възможност за хранене преди полет в района на аеропорта. В Tripadvisor е препоръчван като добро заведение за ядене и при трансферни полети.

 

 

Фоторазходка из Fratelli la Bufala на летището в Неапол

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".