Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Какво е любимото хоби на Кейт Мидълтън?

Какво е любимото хоби на Кейт Мидълтън?

 

Кейт Мидълтън източник: Ricky Wilson/Wikipedia

Кейт Мидълтън
източник: Ricky Wilson/Wikipedia

 

Хобитата са нещо, което ни доставя удоволствие и ни помага да релаксираме. При тях не гоним постижения, а търсим наслада. Не е необходимо да имаме например таланта на Ван Гог, за да се престрашим и да започнем да рисуваме. Всичко, което правим, го правим ей така – просто за удоволствие! Никой няма да възприеме като детинско някое хоби, което повече се свързва с развитието на децата – например, оцветяването. Всъщност оцветяването на рисувателни книжки става все по-популярна мания сред възрастните. И това не е нещо ново, а вече е приятна тенденция от няколко години. Който се е захванал с това занимания, бързо се запалва. Под ръцете му се сътворяват красиви картини. Авторите на книжките обикновено са задали своите идеи в очертания, но цветната илюстрация е този отличителен момент, в който всеки може да покаже своите лични разбирания и своите емоции.

 

Една от иконите на нашето време е нежната съпруга на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън. За нея отдавна се знае, че обожава изкуството и обича да разглежда музеи и картинни галерии. Завършила е „История на изкуството“ в престижния университет „Сейнт Андрюс“, където се запознава с принц Уилям. А за нейното любимо хоби научихме от съпруга й.

 

„Кейт Мидълтън обича да оцветява рисувателната книга „Тайната градина“ на Джохана Басфорд.“

 

Принц Уилям сподели, че Кейт много харесва тази книга.

 

taynata-gradina-priklyuchenie-s-tsvetove-i-bagri-risuvatelna-kniga_1

 

Самата авторка Джохана Басфорд си обяснява популярността на нейните книги и манията по оцветяването сред възрастните с това, че хората в наше време търсят „дигитална детоксикация“, т.е. искат да избягат поне за малко от дигиталния свят и да се отдадат на по-прости занимания, които им предоставят наслада, но и им помагат да се справят със стреса на модерния свят.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Луксозно хоби ли е изучаването на „История на изкуството“? >>

Елитният женски колеж Уелсли и „Усмивката на Мона Лиза“ >>

10 приятни хобита, които ни правят по-умни >>

Какви са хобитата на успешните милиардери? >>

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".