Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Исаак и Нора – две талантливи деца, които завладяват света с изпълнението на латиноамерикански хитове

Исаак и Нора – две талантливи деца, които завладяват света с изпълнението на латиноамерикански хитове

Брат и сестра с южнокорейски корени, живеещи във Франция и обожаващи латиноамерикански хитове

 

imageedit_1_9084791596

 

Исаак и Нора са брат и сестра и вече се радват на милиони фенове по света. Изпълняват латиноамерикански хитове.

 

 

Стават известни с изпълнението си на кубинския хит – „Veinte años“. То се гледа над 42 милиона пъти в социалните мрежи.

 

 

Исаак е на 12 години, а Нора – на 9 години.

 

 

Баща им Никола свири с тях. Майката Катрин е операторът на малката семейна трупа.

 

 

Имат вече издаден свой диск: „Jazz & Love Studies“, който се разпродал много бързо. Поръчките идвали от различни краища на света.

 

 

Не търсете от коя латиноамериканска държава са талантливите хлапета. Баща им е южнокореец от Сеул. Музикалното семейство живее в град Кемпер, регион Бретан, в западна Франция.

 

 

Идеята да записват децата си как пеят хрумва случайно на Никола и Катрин. Знаят, че гласовете им ще се променят, и така решили да снимат музикалните моменти в семейството. Опитват се да предпазят децата си от славата, която се изсипва върху тях. Искат те да запазят любовта си към музиката и всичко да е като игра. А защо латиноамерикански песни? Хлапетата били влюбени в Латинска Америка и затова искали да пеят латиноамерикански песни.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".