Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Вкусно » „И щипка романтика“ – вкусни гозби, кулинарно състезание и красива любов

„И щипка романтика“ – вкусни гозби, кулинарно състезание и красива любов

 

https://www.hallmarkchannel.com/just-add-romance/

https://www.hallmarkchannel.com/just-add-romance/

 

Ако търсите приятен романтичен филм, с който да се разсеяте, но и сте почитатели на вкусната храна, „И щипка романтика“ („Just Add Romance“, по HBO) е добра идея. Има вкусни гозби, кулинарно състезание и красива любов. Главните герои са двама шеф готвачи – Карли и Джейсън.

 

Карли и Джейсън се запознават в кулинарното училище и между тях започват да прехвърчат първите романтични стрели. На Джейсън му се налага обаче да замине бързо за дома си (баща му си е счупил ръката и трябва да поеме работата в закусвалнята) и не успява да каже на Карли причината. Минава време и двамата се срещат по време на популярно кулинарно състезание. Наградата, за която се борят, е собствен ресторант в Чикаго.

 

 

Докато се състезават Карли и Джейсън се влюбват, а това много се харесва на телевизионните продуценти и постоянно ги следят с камери. На финала остават двамата. И двамата искат наградата, но никой не иска да загуби и любимата си половинка.

 

„И щипка романтика“ е подходящ за романтични вечери, лежерни уикенди и разпускащи ваканционни дни. Ако ви се нрави да виждате не само красиви актьори в романтични отношения, но и да гледате приготовленията на вкусни ястия, можете да си подарите приятни минути с филма.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".