Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Как да се гримираме като София Лорен?

Как да се гримираме като София Лорен?

 

sophia loren3

 

София Лорен, Бриджит Бардо, Мерилин Монро са едни от вечните женски икони, които продължават да очароват и поколения дами се опитват да им подражават. В YouTube има много видео ръководстава как да се гримираме като тях, как да се обличаме като тях, как да се държим като тях. Днес ще ви представя няколко видео ръководства, които изучават грима на София Лорен.

 

sophia loren

 

При София Лорен очите са изключително изразителни. По тази причина всички ръководства обръщат най-голямо внимание на грима на очите.

 

sophia loren 2

 

Първото видео е от канала Aly Art, където се предлага ръководство за целия грим на София Лорен, при който крайната визия би била много близка до тази на звездната икона.

 

 

Друго приятно видео ръководство е на канала Charming Kate. При него са показани и продуктите, които се изполват за грима.

 

 

Каналът Lisa Eldridge на една от най-скъпоплатените гримьори в света Лиза Елдридж също показва ръководство за грим, вдъхновен от София Лорен.

 

 

Топ 5 факта за София Лорен:

1. София Лорен е родена на 20 септември 1934 година.

2. Тя е италианска актриса.

3. София Лорен е артистичен псевдоним. Истинското име на актрисата е София Вилани Шиколоне.

4. За близо 60 години в киното е изиграла е над 80 роли. Има редица награди, включително и „Оскар за цялостно творчество“, получен през 1991 година.

5. Призната е като една от най-красивите жени в света.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".