Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Как Фейсбук промени нашия живот?

Как Фейсбук промени нашия живот?

 

pawel kuczynski facebook3

 

„Как Фейсбук промени нашия живот“ – това е наименованието на филмче, изготвено от Bright Side по илюстрации на полския художник Павел Кучински. Анимацията показва хора в различни ситуации, за които единственото и най-важно нещо е Фейсбук. Посланието в края на видеото е да излезем поне за малко от „кутията“.

 

 

Посланията на полския художник Павел Кучински са много силни. Той осъзнава голямото влияние на социалната мрежа за днешния човек и как Фейсбук напълно е навлязъл в живота ни.

 

pawel kuczynski facebook2

 

„Полският художник успява да покаже противоречията на обществото ни и ни кара да се замислим по чувствителни въпроси като религията, политиката, богатството и бедността, последствията от войната, детския труд, икономическата криза, замърсяването на околната среда, правата на животните“, пише италианският сайт за изкуство RestaurArs.

 

pawel-kuczynski-koleda

 

Павел Кучински е роден през 1976 г. Той е график. Произведенията му са добре познати сред ценителите на съвременното изкуство. Илюстрациите му предизвикват размишления и поставят въпроси за нашето ежедневие.

 

pawel kuczynski 2

 

Чрез картините на Павел Кучински съвременният човек чувства вина и дискомфорт от това, което прави.

 

pawel kuczynski facebook

 

Илюстрациите на полският художник показват, че има нещо сбъркано в този свят, в който живеем днес.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".