Рубрики
Начало » Интересно » ДОБРО ОБЩЕСТВО » „BCBG“ на Thierry Mantoux – прекрасен подарък от Еми

„BCBG“ на Thierry Mantoux – прекрасен подарък от Еми

 

bcbg emi

 

Преди малко получих прекрасен подарък – две книги на френски на Thierry Mantoux „BCBG – Le guide du bon chic bon genre“. Наскоро ви бях разказвала за френската прослойка BCBG и за тази книга на Thierry Mantoux. Малко след като публикувах статията си, получих много мило писмо от Еми, с която засега се познаваме само виртуално. Прочела ми статията и издирила книгата. Днес я получих като подарък. Не можете да си представите колко съм трогната. Отдавна исках да я имам и да я прочета.

Всъщност са два подаръка – две различни издания на книгата от 1985 и от 1988 г.

В момента се радвам като дете и постоянно разлиствам ту едната, ту другата книга. Толкова много исках да я прочета и да я имам.

Съвсем скоро се хващам с четенето и ще се опитвам да ви разказвам по-интересните неща и това, което ме е впечатлило. Надявам се да ви е интересно и полезно.

Еми, благодаря! Този жест е един от най-милите изненади в живота ми, а подаръкът е наистина един от най-скъпите на сърцето ми.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.