Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Вижте един от най-луксозните комплекти за пикник

Вижте един от най-луксозните комплекти за пикник

 

goyard

 

Всички сме виждали комплекти за пикник – кошници или практични чанти, но когато се намеси майсторството на известна луксозна френска марка – вече можем да се наслаждаваме на истински шедьовър.

Френското ателие за луксозни куфари Goyard е създало изключително изящен комплект за пикник. В него има прибори, чаши и чинии за 4 души. Има и чекмеджета, в които да се слагат необходимите продукти. Цената не е обявена, но може да бъде научена след отправено запитване до производителя.

Сайтове за луксозни стоки препоръчват този комплект за пикник като идеален подарък за хора, които обичат лукса.

Френското ателие за луксозни куфари Goyard е създадено през 1853 година. Историята му обаче е свързана с още по-стара марка, която е била любима на аристокрацията – Maison Morel, основана през 1792 година. Ателие Goyard си е извоювало име на луксозен бранд с изключително качествени стоки. Също така това е най-мистичната луксозна марка – основно определен кръг от просветени и върли почитатели на лукса я познават, а това я прави още по-интересна и изцяло се асоциира с престиж.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".