Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Луксозна къща с картинг – мечта за всяко пораснало палаво момче

Луксозна къща с картинг – мечта за всяко пораснало палаво момче

Източник: FB/stanleybestestateagent/

Източник: FB/stanleybestestateagent/

Феновете на луксозните къщи ще се възхитят на тази постройка, но със сигурност имотът ще впечатли най-много почитателите на картинга. Намира се в Северна Ирландия, на около час от Белфаст, и е обявен за продан за 2 250 000 паунда. Има 5 стаи, 4 бани, 3 гаража и дори хеликоптерна площадка. Също така обитателите отмарят в закрит басейн, сауна, джакузи и имат кино зала. За децата е построена детска площадка. Най-голямата атракция на имота обаче е картингът, който е изграден по строгите правила за безопасност. За децата има и детски писти. Домакини и гости могат да си правят състезания, а след това е предвидена и зала, където да протече награждаването и да се лее много шампанско.

Изгледайте видеото с тази къща мечта:

Вероятно някой пораснал палавник е успял напълно да реализира всичките си мечти с построяването на всички тези забавления в имота, а сега се е отправил към реализиране на нови тръпки.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".