Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Кои са най-луксозните марки за дамско бельо?

Кои са най-луксозните марки за дамско бельо?

Луксозните марки, които са харесвани от ценителките на луксозното бельо

https://www.facebook.com/MylaLondon/

https://www.facebook.com/MylaLondon/

 

Дамското бельо при най-луксозните марки е като произведение на изкуството. Имената може и да не са толкова популярни, но те са оценени от ценителките на луксозно бельо. Повечето марки са нови и не са с дълги истории. Топ дизайнерите в тази сфера подхождат и по-модерно. Влагат идея, послания. Едно нещо обаче е винаги задължително – залага се на изключително качествените материали.

Сред най-добрите брандове за луксозно дамско облекло се отличават три основни линии – за романтички, за дами, които искат да съблазняват и за жени, които искат да доминират. Понякога тези роли се преплитат или са в някакво съчетание.

 

Carine Gilson

https://www.facebook.com/CarineGilsonLC/

https://www.facebook.com/CarineGilsonLC/

 

Карин Жилсон е родена в Брюксел, но развива бизнеса си в Париж. Създава марката Carine Gilson през 1994 година, която бързо се налага със своето луксозно бельо. Тогава Карин е била само на 23 години.

Луксозното бельо Carine Gilson е изработено от най-добрата лионска коприна и деликатна шантилска дантела. За дизайнерката са важни качеството и деликатността на всяко изделие. Голяма част от тях са изработени ръчно и са истинско произведение на изкуството. Моделите, които ги представят, са женствени, а не момичешки тип. Един от най-добрите примери е Моника Белучи.

 

https://www.facebook.com/CarineGilsonLC/

https://www.facebook.com/CarineGilsonLC/

 

Сутиените са на цени между 300 и 600 евро. Бикините са между 250 и 450 евро. Халатите са над 1000 евро. Обикновено цените за тях са между 1300 и 1700 евро.

Клиенти на тази марка са дами, които държат на елегантността и изискаността, а така също оценяват детайла и високото качество.

 

Jean Yu

Джийн Ю е родена в Корея, но израства в Калифорния. Първите й успехи като дизайнер са с рокли, които се продават в луксозни магазини. През 2011 година пуска своята линия с луксозно бельо. Веднага оценките са, че то е прекрасно. Джийн Ю се нарежда сред американските топ дизайнери.

Марката е харесвана е от много слаби, модерни жени, които ценят високото качество, но не и романтичните или съблазнителните послания. Бельото се изработва ръчно. То е изчистено, но с модерен вид. Количеството на бройките е лимитирано. Много е трудно да се открие в онлайн магазините. Цените са над 300 евро.

 

Myla

 

източник: https://www.facebook.com/MylaLondon/

източник: https://www.facebook.com/MylaLondon/

 

Това е английска марка за луксозно бельо. Седалището й е в Лондон. Има бутици в Лондон, Ирландия и Франция. Myla успява едновременно да съчетае сложност и простота. Също така цветовете са ту семпли, ту дръзки. Така успява да обхване различните настроения и вкусове на различен тип дами. Целта на марката е да улови силата на всяка жена.

 

 

Всичко е създадено така, че да бъде удобно, но и да бъде модерно и вбъдеще.

 

 

Цените на сутиените започват от 90 паунда и стигат до 175 паунда. Бикините са 60 паунда.

 

Bordelle

източник: YouTube/Bordellelingerie

източник: YouTube/Bordellelingerie

 

Тази марка за луксозно бельо е основана от Александара Попа през лятото на 2007 година. Не е насочена към романтични дами, а към по-дръзки жени, които обичат да се чувстват доминиращи, а така също и да провокират. Фенове на тази марка са Лейди Гага и Бритни Спиърс.

Цената на сутиените е между около 50 паунда и 350 паунда. Бикините са между 40 и 400 паунда. Имат и много допълнителни аксесоари, които са на различни цени.

Agent Provocateur

 

източник: https://www.facebook.com/agentprovocateur/

източник: https://www.facebook.com/agentprovocateur/

 

Тази марка за луксозно бельо е добре известна. Отново е британска. Разполага с широка гама от предложения, които да се харесат на дами с различен вкус. Има за смели и флиртуващи жени, а също така и за по-стеснителни. Всеки продукт е произведение на изкуството.

Началото е поставено през 1994 година от Серена Рийс и Джозеф Коре, син на Вивиан Уестууд (английска модна дизайнерка). Имат 100 бутика в 13 държави. Цените варират от 50 паунда до 2815 паунда.

 

Fleur of England

https://www.facebook.com/pg/fleurofengland/

https://www.facebook.com/pg/fleurofengland/

 

Това е британска марка за луксозно бельо. Създадена е през 2001 година от Фльор Търнър. Тя залага при изработката на своите шедьоври на дантенла и коприна, а така също и на елегантен дизайн.

Fleur of England дава усещането за класа и чувственост. Почитателки на тази марка са Сара Джесика Паркър и Кейти Пери. Сутиените са около 90-115 паунда. Бикините са на същите цени.

Тази марка допада на романтичните момичета, които са дарени с чар и естествена красота.

 

Pleasurements 

източник: Facebook/Pleasurements

източник: Facebook/Pleasurements

 

Това е марка с по-предизвикателно бельо, което ще се хареса на жени, които владеят изкуството на прелъстяването. Има по-нежни и по-дръзки варианти. Така че може да задоволи различни стилове и вкусове. Също така има друго разделение – подходящи за спалнята или за излизане.

Марката е основана в Амстердам. Продава се в „The House of Pleasurements“. Във всяка кутия с купено бельо има и подарък, който е знак за благодарност към клиента. Сутиените са около 79-150 евро. Бикините са около 39 евро

 

Fox and Rose

https://www.facebook.com/FoxAndRose/

https://www.facebook.com/FoxAndRose/

 

Марката е основана от две дизайнерки, които обожавали луксозното бельо. Името „Fox and Rose“ („Лисица и роза“) цели да представи двете лица на една жена: смелата, съблазнителна лисичка и елегантната роза. Също така това позволява марката да развие и две линии – за авантюристичната и хитра „лисица“, обичаща по-предизвикателно бельо, и за красивата, нежна и женствена „роза“, която е по-резервирана и изтънчена.

Цените  на много модели са на доста приемливи цени. Например сутиените са около 45-50 паунда, а бикините около 25 паунда.

 

Подборът е на сайта The Richest. Включени са общо 10 имена, които са били признати в последните години като скъпи и луксозни с изключително високо качество и много харесвани от богати дами и знаменитости. Два от брандовете обаче вече не съществуват или не се открива нова информация за тях. Това са американската марка Faire Frou Frou и италианската Guia La Bruna.

 

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".