Рубрики
Начало » Интересно » Светоглед » Глобус » От леглото по пързалката и директно в океана край Малдивите

От леглото по пързалката и директно в океана край Малдивите

 

https://soneva.com/

https://soneva.com/

 

Мързелувате в леглото си и не искате да ставате. Няма нужда! Трябва само да отскочите до Малдивите и да се настаните в луксозна вила. Това е единственото условие, нищо друго. Лежите си в удобното легло и когато решите, че искате да се пренесете в хладния океан, трябва да направите леко усилие, за да достигнете до пързалката, да се спуснете по нея и готово – вече плувате в океански води.

 

https://soneva.com/

https://soneva.com/

 

Суперлуксозният курорт Сонева Фуши предлага най-големите вили в света, които се издигат над океана. Всяка има и водна пързалка, изградена на втория етаж на къщурката.

 

Водните къщи са разположени на достатъчно разстояние една от друга.

 

https://soneva.com/

https://soneva.com/

 

Има вили с една и с повече спални.

 

Всяка къща има една голяма спалня, която е с движещ се покрив. Той може да се мести, ако влюбената двойка реши да гледа звездното небе, докато лежи в леглото.

 

Всекидневната е просторна. Обзаведена е с висококачествени мебели.

 

Банята е на открито, но тъй като всяка къща е отдалечена от другите, гостите спокойно могат да се къпят навън без да се притесняват от чужди погледи.

 

Верандата е чудесна. Пред нея има открит басейн, който се слива с океанската гледка. Около него са шезлонгите, а под навес е красива трапезария за романтични вечери, чийто под е стъклен и се вижда как плувар рибките в дълбоките води.

 

 

Вилите са на достатъчна височина над океана, за да гарантират, че високите вълни няма да смущават гостите.

 

Цената на една нощувка за вила с една спалня започва от 2626 долара.

Цената на една нощувка за вила с две спалня започва от 5232 долара.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".