Рубрики
Начало » Интересно » Светоглед » Глобус » Какво трябва да знаете, ако се влюбите в рускиня?

Какво трябва да знаете, ако се влюбите в рускиня?

5 черти на рускинята, които ще открие всеки влюбен

 

Елизавета Голованова - "Мис Русия 2012" Често е определяна като най-красивата рускиня на 21 век. Родена на 2 април 1993 година в семейство на лекари. Завършва училище със златен медал. Също така завършва музикално училище - пиано. Учи право като висше образование и го завършва с отличие.  В конкурса "Мис Вселена 2012" е в топ 10 на най-красивите участнички.

Елизавета Голованова – „Мис Русия 2012″
Често е определяна като най-красивата рускиня на 21 век.
Родена на 2 април 1993 година в семейство на лекари. Завършва училище със златен медал. Също така завършва музикално училище – пиано. Учи право като висше образование и го завършва с отличие.
В конкурса „Мис Вселена 2012″ е в топ 10 на най-красивите участнички.

 

 

Рускините са изключително красиви, женствени, но в същото време много независими и силни жени. За да ги спечели един мъж, той трябва да е истински джентълмен, а в същото време и храбър рицар. Въпреки това докато го опознае, рускинята ще се държи като Ледената царица, но ако той е лудо влюбен и упорит в ухажването си, скоро ще разбере, че под красивата ледена обвивка се крие едно нежно и любящо сърце.

 

1. Рускинята е много красива.

Рускините са убийствено красиви и много държат на външния си вид. Няма да си позволят и ден, в който да не изглеждат блестящо. Ще носят обувки на високи токчета, ще си подбират внимателно дрехите, никога няма да повторят тоалет. Защо ли? Ето какво мислят:

 

„Красотата е власт и уважение. Как някой ще забележи твоят богат вътрешен свят, ако не е привлечен от външния ти вид?!“

2. Рускинята е предана до гроб на любимия си.

 

Рускинята е най-преданият приятел, най-добрият съветник, критик и дори лекар, ако любимият й е болен. Дамите в Русия са грижовни и нежни. Каквото и да стане, те ще бъдат до мъжа си, готови да се изправят пред всякакви проблеми заедно.

Най-добрият пример за лоялност на руските жени е от историята. През 19 век е имало бунт срещу царя. Аристократите, които са участвали в него, са били изпратени в изгнание в Сибир, където са осъдени да полагат тежък труд. Съпругите им ги следват доброволно до студени пустеещи земи и споделят наказанието.

 

3. Рускинята е независима.

 

Наталия Водянова - руски супермодел, актриса и филантроп Наричат я "руската Пепеляшка", тъй като от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модния бизнес. Родена е на 28 февруари 1982 г. Първият й съпруг е британски аристократ. Сега живее с французин, французина Антоан Арно, син на милиардера Бернар Арно (собственик на LVMH). Рускинята има общо 5 деца.

Наталия Водянова – руски супермодел, актриса и филантроп
Наричат я „руската Пепеляшка“, тъй като от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модния бизнес. Родена е на 28 февруари 1982 г. Първият й съпруг е британски аристократ. Сега живее с французин, французина Антоан Арно, син на милиардера Бернар Арно (собственик на LVMH). Рускинята има общо 5 деца.

Николай Некрасов, руски поет и писател от XIX век, пише:

 

„Руската жена може да спре галопиращ кон и да влезе в горяща къща.“

 

Рускинята е доста независима жена, която не се нуждае от помощ или защита на мъжа. Тя не вярва в идеалните отношения. Смята, че дори да се появи красивият принц, тя трябва да умее да живее самостоятелно. Получаване на висше образование и изграждане на кариера изглежда по-привлекателен вариант, отколкото да си намери някого. Рускинята е много храбра при опасности и беди. Тази сила ще помогне на двамата ви да преодолеете препятствията.

 

4. Рускинята има твърде големи очаквания към мъжа до нея.

Рускините са много взискателни. Те не искат просто мъж, който ще ги обича лудо. Те искат възможно най-добрия мъж, който да ги обичам лудо. Добрите стари нрави са много важни: от вас се очаква да отворяте врати пред нея, да й помогнете с палтото, да й подарите цветя, когато се срещате. Ако не сте джентълмен, изобщо не си струва да опитвате да завържите връзка с рускиня.

 

За рускинята вие трябва да сте герой, който прави най-доброто не само за нея, но и за другите. Трябва винаги да се проявявате като храбър рицар. Задължително трябва да отстъпвате място на възрастните хора в обществения транспорт. Да спасявате бездомни кученца. А дори да влезете и в канализацията, ако видите в нея паднала животинка.

5. Рускинята се държи като Ледената царица

Александра Пивоварова - руски супермодел Родена е 21 януари 2015 г. в Москва. Като дете с майка си обичат да обикалят музеи и изложби.  Завършва специалност "История на изкуството". Омъжена е за фотографа Игор Вишняков, с когото се запознава като студентка. Саша обожава да рисува и дори GAP пуска модна серия с нейни рисунки. Саша и Игор имат дъщеря. Моделката смята, че дължи красотата си на това, че не употребява алкохол и разумно ползва козметика.

Александра Пивоварова – руски супермодел
Родена е 21 януари 1985 г. в Москва. Като дете с майка си обичат да обикалят музеи и изложби. Учи специалност „История на изкуството“. Омъжена е за фотографа Игор Вишняков, с когото се запознава като студентка. Саша обожава да рисува и дори GAP пуска модна серия с нейни рисунки. Саша и Игор имат дъщеря. Александра Пивоварова смята, че дължи красотата си на това, че е вегетарианка, никога не употребява алкохол и разумно ползва козметика.

 

Рускините обичат да влизат в ролята на Ледената царица и да държат мъжете на дистанция, дори и ако ги харесват. Това е до момента, в който ги опознаят и ги почувстват близки. Дори и да излезе на среща с някого, в началото той ще усети ледена стена. Влюбеният трябва бавно и стъпка по стъпка да преодолява тази ледена обвивка и ще намери една изключително любяща и грижовна жена.

 

Характеристиките на рускинята и съветите към влюбените са изведени от публикация в сайта matadornetwork.com, поместена в рубриката „Защо да не излизаш с…“.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".