Рубрики
Начало » Интересно » ДОБРО ОБЩЕСТВО » Кои са най-добрите чадъри?

Кои са най-добрите чадъри?

Британска класация на най-добрите чадъри

източник: https://www.fultonumbrellas.com/

източник: https://www.fultonumbrellas.com/

 

Когато се говори за чадъри, най-добре е да се доверим на опита на британците, които са може би едни от най-добрите специалисти по този въпрос. Не, защото темата чак толкова ги интересува, а климатът им го налага. За тях инвестицията в хубав чадър си заслужава. Британските издания оформят класации на най-добрите чадъри и марки. Авторитетният „Телеграф“ също подбира своите фаворити и оформя класацията топ 5.

Топ 5 най-добри чадъра

 

1. Orla Kiely – Fulton

 

https://www.fultonumbrellas.com/designers/orla-kiely/

https://www.fultonumbrellas.com/designers/orla-kiely/

 

Английската кралица и членовете на кралската фамилия използват тези чадъри от години. Обикновено избират прозрачни и ако имат акценти – да подхождат на дрехите им. Формата на чадъра предлага максимална защита на главата и дрехите. Чадърът е прозрачен и позволява да се вижда напред. Също така, ако искат да се скрият от любопитните погледи на другите хора, красивите флорални изображения вършат чудесна работа. Цената е 33 паунда.

 

2. Fulton Cyclone Performance Walker Umbrella

 

https://www.fultonumbrellas.com/

https://www.fultonumbrellas.com/

 

Този чадър е изключително издържлив при порои и буря.

Fulton e най-продаваната марка за чадъри във Великобритания. Основана е през 1956 година от инженера и предприемач Арнолд Фултън, който е роден в еврейско семейство в Полша. Цената на този чадър е 41 паунда. Има удобен калъф с цип и е удобен за носене.

 

3. Polished Oak Solid Umbrella на James Smith & Sons

 

https://www.james-smith.co.uk/

https://www.james-smith.co.uk/

 

James Smith & Sons отваря врати през 1857 година в Лондон. Той е най-старият магазин за чадъри в Европа. Експертите от James Smith & Sons се гордеят, че могат да дадат най-добрите съвети на клиентите си кой чадър е най-подходящ за тях. Също така всеки техен чадър се скъсява според ръста на човека. Цената е 325 паунда.

 

4. Ladies Marylebone Stand Up Umbrella – Aspinal of London

 

https://www.aspinaloflondon.com/

https://www.aspinaloflondon.com/

 

Луксозните женски чадъри на Aspinal of London са за дамите, които обичат да са елегантни и да е всичко изпипано до най-малкия детайл. Изработват се ръчно в Италия от най-добрия италиански сатен и имат и водоустойчив плат. В дъждовните дни тези чадъри не само предпазват от измокряне, но и придават изключителна елегантност на своите притежателки. Цената е 255 паунда.

 

5. Kate Spade Clear Umbrella

 

www.katespade

 

Чадърът на Kate Spade е изчистен, стилен и закачлив. Предпазва много добре от дъжда. Формата предоставя максимална защита за главата и дрехите. Цената е 30 паунда.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".