Рубрики
Начало » Интересно » ДОБРО ОБЩЕСТВО » Часовникът, който всички мъже на Уол стрийт искат да имат

Часовникът, който всички мъже на Уол стрийт искат да имат

 

omega chasovnik

 

Това е часовникът, който всички на Уол стрийт искат да имат, коментират от Бизнес инсайдър. Става дума за Omega Globemaster, специалното издание. Произведени са само 352 броя. Цената им е 35 000 евро.

 

 

История, класа, стил

 

Omega Globemaster е свързан с много история, класика и стил. Той е пряк наследник на известния през 50-те и 60-те години часовник Omega Constellation, но е обогатен с много нови възможности. За Omega Constellation са характерни две черти: елегантност и представителност. Същите черти са заложени и в Omega Globemaster, който свързва минало и настояще.

 

 

Цената на Omega Globemaster

 

Цената на Omega Globemaster започва от 5900 евро и стига до 35 000 евро за бройките от специалното издание.

 

Усещане за лукс

 

Omega е луксозна марка швейцарски часовници. В пирамидата на луксозните брандове стои в средата, където са и Rolex и Cartier.

 

pyramid-luxury

 

История на Omega

 

Началото е поставено през 1848 г. Компанията е основана през 1903 г. Марката „Омега“ има редица постижения и звездни моменти. Славата му е на „първия часовник на Луната“ – избран е от НАСА за полета през 1969 г. Това е и часовникът на Джеймс Бонд. Сред известните личности, които са носили или носят Omega, са Джон Кенеди и принц Уилям.

 

 

източник: OmegaBusiness InsiderMonochrome

снимка: Omega

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.