Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Плаващ параклис за романтични сватби вече е луксозен Airbnb дом

Плаващ параклис за романтични сватби вече е луксозен Airbnb дом

 

https://specialfinds.com/

https://specialfinds.com/

 

Този плаващ параклис за романтични сватби помни много пламенни отговори „Да“ от влюбени младоженци. Години е познат като единствения плаващ параклис са сватби в Америка. Носи името „Chapel on the Bay“.

 

Идеята хрумва на двойка от Флорида, когато посещават Австралия през 2004 година. Харесва им концепцията и я реализират и в САЩ. В света всъщност има само два такива плаващи параклиса.

 

Предлагат романтично бракосъчетание на плаващия параклис в продължение на 10 години. След това той е закупен и е превърнат суперлуксозен двустаен апартамент край бреговете на Флорида.

 

https://specialfinds.com/

https://specialfinds.com/

 

В това плаващо жилище всичко е премислеслено. Има лукс, има и стил.

 

В момента плаващият дом се отдава под наем в Airbnb. Може да се наеме и за цял месец срещу 900 долара. В него могат да живеят както щастливи младоженци за своя меден месец, така и други двойки, търсещи романтика. Подходящ е и за офис от дистанция.

 

https://specialfinds.com/

https://specialfinds.com/

 

Може да се закупи и срещу 400 000 долара. Ако някой реши отново да го превърне в плаващ параклис за сватби, трябва да знае, че таксата за услугите на свещеника по бракосъчетаването не са включени в цената.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".