Рубрики
Начало » Блог » Подаръците от Вики за мама за 8 март

Подаръците от Вики за мама за 8 март

8 mart viki i mama7

Вчера греех от щастие. Оказа се, че моето малко момченце ми е изработило не само картичка за 8 март, а още много подаръци. Вечерта отидох да го прибирам от детската градина и бях толкова приятно изненадана.

Имах бижута, картички и дори грамота за най-добрата мама на света. Всичко беше надписано от Вики.

Както винаги  от ЧДГ „Слънчогледи“ страхотно се бяха погрижили майките да се почувстваме специални и с любопитство да си разглеждаме подаръците. А най-вече да се гордеем с малките си „слънчогледчета“.

Първо Вики ми подари картичката, в която имаше специално послание за мама. След това ми даде кутийката с бижутата. Много са красиви и съвсем истински. А след това и грамотата за най-добрата майка на света. Най-много се зарадвах на това, че той е надписал всичко. Отделно имах изненади, правени и в часовете по английски.

Във всеки подарък можеше да усетиш нещичко от детето ти. Например, в картичката с цветя имаше очертанията на ръчичката на Вики.

8 mart viki i mama6

8 mart viki i mama8 8 mart viki i mama9 8 mart viki i mama10

Благодаря на моето малко съкровище за подаръците и на ЧДГ „Слънчогледи“ за приятната изненада!

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.