Рубрики
Начало » Интересно » Светоглед » Глобус » Похапване в самолета на „Алиталия“

Похапване в самолета на „Алиталия“

Пътеписи от Италия

 

DSC01837

 

Обичам да снимам вкусни гозби, ресторанти, красиви плата, заведения, а дори и похапването в самолета. Когато снима човек, най-вече се наслаждава на момента, а като погледне снимката след време – тя му говори по друг начин, тя е спомен, тя дава друга информация.

 

Преди време поместих снимки на храната в „Ер Франс“, а през април направих продължение на тази идея – снимки на храната в самолетите. Продължението е с похапването в „Алиталия“ при полета за Рим и обратно.

 

DSC01840

 

Когато пътувахме за Рим, имаше вкусен сандвич с прошуто. Прошутото ми хареса.

 

DSC01834DSC01835

 

При връщането ни в София сандвичът беше по-различен. За съжаление беше студен и това е единственото, което ми остана като впечатление.

 

DSC04523DSC04524

 

Това са набързо впечатленията ми и спомените ми от похапването при полетите ни за Рим и обратно.

 

DSC04521

 

(Но да оставим настрана похапването. Най-яркият ми спомен от полета към България беше цветът на червилото на едната стюардеса – червено с леко оранжавеещ оттенък. Така добре подхождаше на зелената униформа. Два дни след това в София отидох и си намерих същия нюанс.

 

DSC04613

 

Сега гордо се разхождам с новото червило и разказвам тази типично женска историйка.)

 

До следващия полет!

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".