Рубрики
Начало » Интересно » Празници » Празници » Google Analytics се пошегува за 1 април

Google Analytics се пошегува за 1 април

international conrtol room 2

Google Anatytics спретна шегичка на администраторите на сайтове за 1 април. Всеки, който си е поглеждал резултатите и статистиката днес, сигурно леко е повдигнал вежди в първия момент, защото към страницата му има засилено присъствие от „International Space Station – Control Room“. Бройката на посетителите оттам е 41.

Солидният брой от посетители и то от такова място като „International Space Station – Control Room“, е накарала мнозина бързо да направят справка какво се търси на сайта им.

Доста администратори на сайтове са се хванали на шегата на Гугъл, защото има дори запитвания във форума на търсачката, а така също и публикации на хора, които са се „вързали“.

Интересно е още, че „International Space Station – Control Room“ често си сменя и местоположението. Преди малко беше до България.

Определено шегата е доста добра!

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.