Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Дама » Книгата за богатите жени от Ню Йорк „Приматите от Парк авеню“ ще бъде филмирана

Книгата за богатите жени от Ню Йорк „Приматите от Парк авеню“ ще бъде филмирана

 

primatite ot park avenue film

 

Метро-Голдуин-Майер купи правата върху нашумялата книга на Уенсдей Мартин – „Приматите от Парк авеню“. Според информации в медиите, няколко филмови компании са се надпреварвали за правата на книгата.

„Приматите от Парк авеню“ излезе в началото на юни 2015 г., но още от май предизвиква бурни дискусии в големите медии. В книгата се разказва за богатите жени от Манхатън, които не работят, но са омъжени за добре печелещи мъже. Имат по няколко деца и правят всичко възможно те да влязат в престижни частни детски градини и училища в Ню Йорк. Живеят в луксозни жилища. Получават „съпружески бонуси“ в края на финансовата година от мъжете си и могат да си ги харчат както намерят за добре – дори и за скъпи чанти Hermès.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.