Рубрики
Начало » Интересно » Какво споделя за децата многодетният татко Рей Романо от „Всички обичат Реймънд“?

Какво споделя за децата многодетният татко Рей Романо от „Всички обичат Реймънд“?

 

2014 Voice Awards

 

 

Всеки трябва да има деца. Те са най-голямата радост на света. Но те са и терористи. Ще разберете това веднага щом се родят и започнат да използват лишаването от сън, за да ви пречупят.

Рей Романо,

американски актьор

Рей Романо е роден на 21 декември 1957 година. Той е известен с ролята си на Реймънд в сериала „Всички обичат Реймънд“. По образование е счетовадител. Жени се за съпругата си Анна Скарпула през 1987 година. Двамата имат 4 деца – Александра (1990), Матю и Грегори (1993) и Джоузеф Реймънд (1998). Най-голямото им момиченце, Али, дава името на телевизионната щерка на Реймънд Барон. В реалния си живот Рей Романо също има близнаци – момчета. Телевизионните му близнаци е трябвало да носят техните имена, но той решава в един момент, че е неудобно всичките му телевизионни деца да бъдат със същите имена като тези на истинските. Разлика обаче има в това, че на екрана чаровният Реймънд има само 3 деца, а в живота Рей Романо се радва на четири. И още едно съвпадение. По-големият му брат е сержант също като в сериала, но изобщо не харесва телевизионни образ на по-големия брат на Реймънд в известната комедия. Членове на семейството н Рей Романо са се появявали в различни епизодични роли във „Всички обичат Реймънд“. Рей Романо обожава да играе голф, също като Реймънд.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".