Рубрики
Начало » Интересно » Очаквайте скоро новата визия на „Данибон“

Очаквайте скоро новата визия на „Данибон“

 

Една великденска новина за всички приятели на „Данибон“:

Очаквайте скоро новата визия на „Данибон“.

Новият дизайн ще позволи сайтът да се ползва пълноценно и от мобилни устройства – телефони и таблети.

Също така предстои и промяна на логото, което по модерен начин пресъздава ценностите и мисията на сайта „Данибон“.

Началото на „Данибон“ е поставено през 2010 г. Основател на „Данибон“ е Йорданка Бонева-Благоева. През октомври 2010 г. стартира блогът „Данибон“, а малко по-късно и „Хлапета“, които бързо се превръщат  в четени сайтове и разпознаваеми марки. През юни 2012 г. блоговете се обединяват и формират сайта „Данибон“ – danybon.com.  Съвсем скоро – през пролетта на 2015 г. сайтът вече ще бъде с модерна визия и дизайн, подходящ за мобилни устройства, а така също и с ново лого, което отразява характера и ценностите на „Данибон“. За новата промяна на „Данибон“ работи усилено през последните два месеца екипът на „Тралалинк“.

Първият трейлър на новата визия на „Данибон“:

 

 

Сайтът „Данибон“ предоставя ценна информация за образованието, възпитанието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, гражданската журналистика и социалните медии. В сайта са запазени личната позиция, опит и гледна точка на авторите на статиите, а също така личният поглед при подбора на публикации.

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.