Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Закуска в Студентския хотел в Айндховен

Закуска в Студентския хотел в Айндховен

Пътеписи от Холандия

The Student Hotel eindhoven zakuska 1

 

Вкусна закуска сред приятна арт обстановка – това е най-краткото описание на впечатленията ми. В Студентския хотел на Айндховен бяхме за две нощувки (20-22 октомври 2017). Решихме да закусваме в хотела. Цената беше по 10 евро на човек. Имаше кафе, чай, сокове, кроасани, варени яйца, прошуто, шунка, кашкавали, плодове, мармалад. Хлябът беше невероятен! Това ми е най-силният спомен от тези две закуски в The Student Hotel – Eindhoven.

 

По време на нашия уикенд престой се провеждаше в града Dutch Design Week. В хотела също имаше някои от мероприятията. На 22 етаж беше изложбата, а ресторанта бяха изложение арт проекти. Гости на хотела бяха много от организаторите на Холандската дизайнерска седмица.

 

Фоторазходка

из ресторанта The Pool на The Student Hotel – Eindhoven

по време на закуска

21 и 22 октомври 2017 г. (събота и неделя)

 

 

The Student Hotel – Eindhoven е не само за студенти, но е отворен и за всички желаещи. Студентите го ползват като общежитие и плащат цена на месец. Не е евтина, но включва доста неща и най-вече удобства. Иначе за други посетители хотелските цени бяха като на другите хубави хотели в града. Избрахме го, защото ни стана интересен като идея и искахме да усетим студентската атмосфера, а в случая – и храната. От престоя ни в Айндховен децата харесаха доста хотела, защото беше с младежки арт дизайн и имаше много закачки и удобства като за млади хора. Закуската също получи добри отзиви.

 

 

Моля, имайте предвид, че „Данибон“ не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване. Фоторазходките, пътеписите и репортажите ми са част от блоговата форма на сайта ми, където споделям мои или семейни емоции, наблюдения, впечатления. Посещавам събития и места, които са свързани с децата ми и семейството ми. Тъй като съм с журналистически опит, обичам да „репортерствам“ и да запазвам хубави емоции за спомен или да забелязвам интересни моменти, които да споделям с аудиторията си. Нямам времева възможност да предоставям такива услуги, когато са извън семейния ни календар. Предоставила съм възможност на партньори на „Данибон“ за представяне в рубриката „Представи се“.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".