Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » На кафе в Zoet & Zout в Айндховен

На кафе в Zoet & Zout в Айндховен

Пътеписи от Холандия

 

Zoet e Zout Eindhoven 1

 

Zoet & Zout е заведение с вкусни торти и приятно кафе, а също така и с хубава гледка към въртележката в центъра на Айндховен.

 

vurtelejka eindhoven

 

В един октомврийски предиобед поседнахме в него с малкия ми син Вики – аз да пия капучино, а той да се почерпи с торта. Валеше дъжд и все още беше студено, но вътре беше приятно.

 

Zoet e Zout Eindhoven 14

 

Бяхме пристигнали в града предния ден в късния следобед. Вече имахме бегла представа от основните централни улици, но тепърва ни предстоеше по-сериозната обиколка. Носех си и пътеводител, за да си припомням какво трябва да се посети в Айндховен. След това обаче изневерих на традиционния си метод за пълно обхващане на всички важни забележителности и реших да се наслаждаваме на непознатото място и да посещаваме това, което ни привлече погледа.

 

Zoet e Zout Eindhoven 6

 

Точно до Zoet & Zout имаше информационни електронни табла. Ако се нуждаехме от допълнителна информация, Вики вече беше наясно как си я намерим.

 

 

Фоторазходка 

из Zoet & Zout в Айндховен

21 октомври 2017 г., събота, около 10,30-11,00 ч.

 

 

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".