Рубрики
Начало » Инициативи » Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициатива „Представи се в Данибон“

 

Logo-Danybon-oficialno

 

„Представи се в Данибон“*

 

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи. Основното правило за включване е подчинено на една цел – информацията да е ценна за читателите на сайта и да е близка до тематиката в „Данибон“.

 

Статиите се публикуват в рубриката „Представи се“.

 

Текстовете и снимките се подават от партньора. Следва одобрение от „Данибон“. Публикацията се помества в рубриката „Представи се“ като автор е партньорът. Под статията има визитка с кратка информация за партньора и връзки към сайта му и страниците му в социалните медии.

 

Важно условие за участие в инициативата „Представи се в Данибон“ е текстовете да бъдат уникални (да не са публикувани в този вид в Интернет). Публикациите могат да бъдат под формата на общо представяне или пък новина, а така също полезна и ценна информация.

 

Стандартни базови цени на статии в рубриката „Представи се“

До 60 думи = 50 лева/статия

До 120 думи – 100 лева/статия

До 250 думи – 200 лева/статия

До 350 думи – 250 лева/статия

До 500 думи – 350 лева/статия

Над 500 думи – 500 лева/статия

Над 1000 думи – 800 лева/статия

 

Това са цени за статии с текст и снимки от партньорите на Данибон. Данибон не предоставя услуги по писане на статии, отразяване на събития, ревюта и т.н. Всяка статия в рубриката „Представи се“ е съдържание на партньор на Данибон и се подписва от съответния партньор. Данибон единствено одобрява (възможно е да има лека редакторска и коректорска дейсност), публикува и разпространява информацията.

 

Посочените цени за статии, банери, календар са стандартни. При допълнителни услуги (административни, технически, счетоводни, маркетингови и други) за дадена кампания цените са с 100% оскъпяване спрямо стандартните. При такива условия партньорство е възможно при по-голям обем заявени услуги или по-дългосрочен ангажимент.

 

 

Собствена подрубрика в „Представи се“, изнесена на 1-ва страница

 

• Абонамент за 6 месеца – 150 лв./месец
• Абонамент за 1 година – 100 лв./месец

 

Актуална оферта

 

Бонус:

Статиите от „Представи се“ се споделят безплатно в социалните медии – Фейсбук, Туитър, LinkedIn и Pinterest.

 

НОВО (тестово предложение)! В публикации в сайта могат да се поместват спонсорирани линкове към статии от „Представи се“. Спонсорираните линкове ще бъдат отбелязвани с червен маркер „ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ“. Цена: 10 лева/линк.

 

Партньорите на сайта, които изпращат информации за рубриката „Представи се“, са ангажирани и отговорни да имат доброволно родителско съгласие за поместване в сайта на имена на деца, училище, снимка, а също така и доброволно съгласие от свои служители и други лица, които цитират в статиите. С изпращането на тези публикации от страна на партньора, самите те също дават доброволно съгласие да са автори и/или цитирани източници на информация. Във визитката под статиите се помества информация за партньора на сайта – кратка информация, линк към сайт и профили в социалните медии.

 

Плащане

Плащането трябва да се извърши до 5 дни от изпращането на електронната фактура.

 

За повече информация, моля, пишете на marketing@danybon.com.

 

Политика на сайта „Данибон“

 

„Данибон“ не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване или покана за присъствие. Не помества и прессъобщения. Единствената възможност за поместване на такива информации в сайта е чрез представяне в рубриката „Представи се“ при спазване на правила, зададени от „Данибон“.

 

*Публикациите в „Престави се“ може да съдържат рекламно съдържание, предоставени са от трета страна и не са обвързани с редакционната политика на медията.

 

Сайтът „Данибон“ внимателно подбира партньорите в инициативата „Представи се“.

 

Политика на поверителност

 

обн. 8.9.2020 г.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".