Рубрики
Начало » Желан партньор » Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициатива „Представи се в Данибон“

 

Logo-Danybon-oficialno

 

„Представи се в Данибон“

 

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи. Основното правило за включване е подчинено на една цел – информацията да е ценна за читателите на сайта и да е близка до тематиката в „Данибон“.

 

Статиите се публикуват в рубриката „Представи се“.

 

Текстовете и снимките се подават от партньора. Следва одобрение от „Данибон“. Публикацията се помества в рубриката „Представи се“ като автор е партньорът. Под статията има визитка с кратка информация за партньора и връзки към сайта му и страниците му в социалните медии.

 

Важно условие за участие в инициативата „Представи се в Данибон“ е текстовете да бъдат уникални (да не са публикувани в този вид в Интернет). Публикациите могат да бъдат под формата на общо представяне или пък новина, а така също полезна и ценна информация.

 

 

Цени на статии в рубриката „Представи се“

До 120 думи – 100 лева/статия

До 250 думи – 200 лева/статия

До 350 думи – 250 лева/статия

До 500 думи – 350 лева/статия

Над 500 думи – 500 лева/статия

Над 1000 думи – 800 лева/статия

 

Бонус:

Статиите от „Представи се“ се споделят безплатно в социалните медии – Фейсбук, Туитър, LinkedIn, Google+ и Pinterest.

Ако желаете да достигнете до по-голяма таргетирана аудитория във Фейсбук, има възможност за спонсориран пост. Запознайте се с основните изисквания в следващите редове.

 

 

Спонориран пост във Фейсбук

Само за статии от „Представи се“ и то по преценка на „Данибон“ дали са подходящи. Публикациите (удачни формати са тези с над 250 думи) трябва да са с полезно съдържание и интересни за аудиторията на сайта. При представянето на статия за рубриката „Представи се“, попитайте на marketing@danybon.com и за условията за поместване на спонсориран пост.

 

За повече информация, моля, пишете на marketing@danybon.com.

 

Политика на сайта „Данибон“

 

„Данибон“ не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване или покана за присъствие. Не помества и прессъобщения. Единствената възможност за поместване на такива информации в сайта е чрез представяне в рубриката „Представи се“ при спазване на правила, зададени от „Данибон“.

 

 

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".