Рубрики
Начало » Event » Афиши в огледалото – премиера в Перото

Афиши в огледалото – премиера в Перото

Корица

Loading Map....

Дата/час
09/12/2017
18:00 - 20:00

Място на провеждане
Литературен клуб „Перото“
пл. България №1
София


 

 

„Няма по-хубав месец от декември – казва един от героите в „Афиши в огледалото“, чиято лична година винаги започва от декември. – Има сняг за децата, денят е къс и студен, хората се прибират по-бързо у дома и така семействата прекарват много повече време заедно, после – разбира се – идват подаръците”.
Този декември подаръците идват по-рано.

 

В 343-ия ден от годината ще отпразнуваме заедно премиерата на един роман, който прилича на декември – в него има и сняг, и семейни моменти и дарове, свързани с театъра, поезията и изкуството.

 

Датата е 9 декември 2017. Мястото – Литературен клуб „Перото“. Часът – 18.00. Романът – „Афиши в огледалото“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.