Рубрики
Начало » Event » ЧЕТИВО НА СЕДМИЦАТА: „Апокалипсис с деца“

ЧЕТИВО НА СЕДМИЦАТА: „Апокалипсис с деца“

Apo_1200x628

Map Unavailable

Дата/час
28/04/2021 - 04/05/2021
00:00


Новата книга на Калоян Явашев, известен в интернет средите като Татко Калоян – дресьор на папагали от популярно реалити предаване, автор на бестселъра „Дневникът на един (татко) звероукротител“ и баща на три (3!) деца – е вече факт. „Апокалипсис с деца“ е тук, за да ни разкаже за пъстрите, често скандализиращи, понякога дори катастрофални картини на неговото ежедневие. Ето какво ви очаква на страниците ѝ.

 

Прочетете повече на http://www.danybon.com/predstavi-se/apokalipsis-s-deca/ >>

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com, като използват промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.