Рубрики
Начало » Event » Инфотур за прием в ПГ и 1. клас в ЧСУ „Свети Георги“ / St. George International School & Preschool

Инфотур за прием в ПГ и 1. клас в ЧСУ „Свети Георги“ / St. George International School & Preschool

StGeorge

Map Unavailable

Дата/час
17/12/2019
09:00


Инфотур за родители и кандидат-ученици за прием в ПГ и 1. клас за учебната 2020-2021 година в ЧСУ „Свети Георги“ / St. George International School & Preschool

 

Ние, в St. George International School and Preschool вярваме, че обучението е динамичен процес, в който основополагаща роля играе припокриването на ценности и визия за развитие между родители, ученици и училище и вземането на решение за избор на образователна институция следва да е в резултат на информиран избор. Затова отваряме своите врати за всички родители на кандидат-ученици за прием в ПГ или 1. клас. Заповядайте на инфотур, за да се потопите в атмосферата на нашето училище и да имате възможност да обсъдите вълнуващите ви въпроси.

За ЧСУ "Свети Георги" / St. George International School & Preschool

St. George International School & Preschool прилага интегрирано в рамките на учебния ден обучение по два образователни стандарта: съгласно ДОС на МОН за Република България и съгласно британските международни образователни стандарти за начално, прогимназиално ниво, IGCSE и GCE A Level. В подкрепа на силната академична програма, базата е оборудвана с високотехнологични научни и компютърни лаборатории и кабинети. Учебните часове предоставят неограничени възможности за придобиване на знания и изявяване на индивидуалните заложби и способности като по този начин учениците развиват любов към ученето – заради самото знание и увереността, която им дава то. В St. George International School & Preschool не само усвояваме и обменяме знание - ние го създаваме, поставяме си високи цели и заедно, с взаимна подкрепа и уважение, създаваме бъдещето - тук и сега.