Рубрики
Начало » Event » Изпит в Американския колеж в София

Изпит в Американския колеж в София

acs rozi osnovna sgrada

Loading Map....

Дата/час
20/03/2016
08:30 - 12:30

Място на провеждане
Американски колеж в София
МЛАДОСТ 2, АЛЕЯ ФЛОЙД БЛЯК
София


 

 

На 20 март 2016 г., неделя, е приемният изпит в Американския колеж в София. Той е за настоящи 7-класници, които искат да учат в Колежа от 8 клас.

 

От сайта на училището:

 

В: Кога започва приемният изпит?
О: Обикновено каним кандидатите в 8:30 часа. С помощта на наши ученици-помощници в деня на изпита кандидатите се регистрират и намират стаята, в която ще положат изпита. Самият изпит започва около 10:00 часа.
В: Колко продължава приемният изпит?
О: Малко над 130 минути. Съчинението се пише за 30 минути, а всяка от частите на теста за 25 минути. Преди всеки от компонентите на изпита е предвидено допълнително време за запознаване на кандидатите с инструкциите за съответния компонент. Изпитът започва около 10:00 ч.

 

 

Повече информация за училището можете да намерите в рубриката в „Данибон“ – „Американски колеж“, която поддържам от години и събирам в нея важна информация около Колежа.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.