Рубрики
Начало » Event » Представяне на каталога на „Интеграл“ за езикови ваканции за 2020 г.

Представяне на каталога на „Интеграл“ за езикови ваканции за 2020 г.

header_circle_SP_transparent

Map Unavailable

Дата/час
16/11/2019
11:00


Езиковата ваканция е модерният начин да учиш чужд език и неизменна част от доброто образование. Всяка година повече от 700 деца от България на възраст от 8 до 18 години повишават своите езикови и комуникационни умения във Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия.

 

За да продължи информираният диалог, на 16 ноември „Интеграл“ Ви кани на представянето на новия каталог за езикови ваканции за 2020 г.

 

Събитието ще се състои в Arena Di Serdica Hotel с начален час 11:00 ч., със специална програма за учители, а сесиите за родители ще започнат точно в 14:00 ч.. Гост на събитието ще бъде Андрю Джилеспи, заместник и академичен директор на d’Overbroeck’s College в Oxford.

 

На събитието ще присъстват деца и групови ръководители, които пътуваха на езикова ваканция през това лято. Те ще споделят своите впечатления и ще дадат ценни съвети на тези, които споделят колебания или въпроси.

 

Всеки посетител ще получи своето лично копие на новия каталог с над 400 предложения от Европа, САЩ, Канада, Китай, Русия, Мексико и Куба!

 

Повече за събитието: http://www.integral.bg/sp/event/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Хитови нови предложения за малки и големи в каталога за езикови ваканции Лято 2020 на „Интеграл“

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.