Рубрики
Начало » Event » Книги за Свети Валентин с безплатна доставка и отстъпка

Книги за Свети Валентин с безплатна доставка и отстъпка

imageedit_5_3288123026

Map Unavailable

Дата/час
05/02/2019 - 14/02/2019
00:00


 

Безплатна доставка до 14 февруари и 10% отстъпка през сайта на Софтпрес

Още 20% с код Danybon20

В „Данибон“ често представяме книги на издателство „Софтпрес“. Вярваме, че книгата е най-добрият подарък за всеки повод, че с нея можеш да кажеш всичко – дори и „Обичам те“. До 14 февруари 2019 г. всяка поръчка, направена в сайта на издателството с книги за цялото семейство, идва с безплатна доставка. Защото любовта към четенето започва още с раждането и продължава цял живот.

 

Прочетете повече на http://www.danybon.com/predstavi-se/knigi-za-sveti-valentin-2019/

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тези и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.  

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.