Рубрики
Начало » Event » Коледен панаир на книгата онлайн със „Софтпрес“

Коледен панаир на книгата онлайн със „Софтпрес“

imageedit_1_8240953214

Map Unavailable

Дата/час
07/12/2020 - 20/12/2020
00:00


От 7 до 20 декември колелото на късмета ще ви посрещне на www.soft-press.com с отстъпки от 30 до 35% за всички издания. Там ще откриете голямо разнообразие от нови заглавия, така че под елхата да има книги за цялото семейство.

 

Вратите на Белия дом се открехват отново, където ни връща самият Барак Обама чрез мемоарите си „Обетована земя“, за да ни сподели своята лична и дълбоко откровена история за пътя към президентския стол. Докато се наслаждавате на домашния уют, запознайте се с колоритното семейство Куман, за да ви разкажат за един незабравим „Инцидент в Мадрид“. Намерите вдъхновение и мотивация сред 19-те истории, споделени в „Пътешествия за мечтатели“.  Ако пък коледният дух още не ви е посетил, романът „Полунощ ме води към теб“ е книжното хапче, което ще излекува този проблем и ще ви напомни за магията на Дикенсовата „Коледна песен“. За празниците сме има и още една история, която всички обикват – дебютния роман на Виктория Бешлийска „Глина“.

 

Игри, изненади и още книжни премиери ви очакват и на фейсбук страницата на Софтпрес.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.