Рубрики
Начало » Event » Оксфорд идва в Американския колеж

Оксфорд идва в Американския колеж

oxford-534808_640

Loading Map....

Дата/час
19/04/2018
18:00 - 19:00

Място на провеждане
American College of Sofia
ж.к. "Младост 2", алея „Флойд Бляк”
София


 

 

Информационна сесия с Алис Парът, координатор набиране на студенти от Великобритания и Европа за бакалавърска (undergraduate) степен в Университета в Оксфорд.

Презентацията ще се проведе в Концертната зала, сграда № 5 от 18 часа.

 

В рамките на сесията Алис Парът ще обхване кандидатстването в Обединеното кралство по принцип и в частност в Оксфорд. Ще се спре на някои от отличителните черти на ученето и преподаването в университета. Оксфорд е номер едно университетът в света според Световната класация за висше образование на Таймс (the Times Higher Education World Rankings) за 2017-18 и влизането е закономерно трудно. И тази презентация ще включва подробности за всички аспекти на кандидатстването, включително избор на курсове, изисквания, тестове и интервюта за прием. Тази сесия няма да обхваща магистратури (graduate programs) в Оксфорд.

Сесията е насочена към учениците, които планират да следват бакалавърска степен в Оксфорд и възнамеряват да започнат обучението си през есента на 2019 г. или 2020 г.

Моля, имейте предвид, че събитието изисква регистрация. Можете да се регистрирате на следния линк:

https://www.eventbrite.co.uk/e/oxford-undergraduate-admissions-information-session-sofia-bulgaria-tickets-42678938855

 

източник: ACS

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".