Рубрики
Начало » Event » Първо състезание по математика на „Олимпийци”

Първо състезание по математика на „Олимпийци”

Logo (2)

Map Unavailable

Дата/час
26/04/2020
11:00 - 16:00


Школа „Олимпийци” отправя предизвикателство към всички състезатели по математика от 7-ми до 12-ти клас. Във връзка с отложените Пролетни математически състезания (ПМС) и последния кръг на Националната олимпиада по математика (НОМ) школата организира онлайн състезание за всички по-големи ученици във формата на ПМС с идея учениците да премерят сили през този принципно състезателен месец.

 

Кой и кога?

Състезанието се разделя на три възрастови групи: 7-8 клас, 9-10 клас и 11-12 клас, като всеки желаещ ученик може да участва. Учениците от всяка възрастова група ще решават по 4 задачи и ще разполагат с време от 5 астрономически часа за решаването, описването и качването на решенията в онлайн системата ни. Темите са предложени от преподавателите в школата Александър Иванов и Васил Василев, които обещават на всички участници красиви и нестандартни задачи.

 

Състезанието ще се проведе на 26.04.2020 г., неделя, от 11:00 до 16:00 часа на платформата pesho.org.

 

За да участвате, следвайте указанията на: http://olimpiici.com/math-competition.html

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Кои са лекторите по математика и информатика в „Олимпийци“

За Школа "Олимпийци"

"Олимпийци" е школа за състезатели по математика и информатика, която дава изчерпателна подготовка за най-важните състезания по математика и информатика. Всички наши ученици могат да доразвият таланта си при някои от най-добрите лектори в България, получавайки изключително ценни знания.