Рубрики
Начало » Комуникации » Анджелина Джоли и Брад Пит са наели екип по онлайн сигурност, който да пази децата им в Интернет

Анджелина Джоли и Брад Пит са наели екип по онлайн сигурност, който да пази децата им в Интернет

jolie pitt

Анджелина Джоли и Брад Пит са наели екип, който да следи дейността на децата им в социалните медии и да ги пази в онлайн пространството. Джоли и Пит не ползват социални медии и признават, че не са подготвени като родители за дигиталния свят и не знаят как да опазят децата си във виртуалното пространство, затова са прибегнали до съдействието на специалисти по онлайн сигурност.

Анджелина Джоли и Брад Пит са една от най-популярните семейни двойки в света, еталон за много други семейства. Имат общо 6 деца на възраст от 6 до 13-годишна възраст. Описват себе си като твърде старомодни по отношение на социалните медии. Нямат нито Фейсбук, нито Туитър и не ползват Instagram. Джоли разказва, че когато става дума за писане, предпочита да сподели всичко на лист хартия.

Екипът по сигурност, който са наели, трябва да следи активността и излиянията на всичките им шест деца в Интернет.

„Социалните медии са нещо извън това, което разбираме. Дори да искаме да предпазим децата си, не знаем какво да гледаме. Тези нови технологии не съществуваха, когато бяхме по-млади. А сега живеем в един свят, който е доста плашещ.“, споделя Анджели Джоли пред People.

източник: TIME, People

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.