Рубрики
Начало » Блог » Как чете Йорданка Бонева-Благоева? Данибон пред сайта „Аз чета“

Как чете Йорданка Бонева-Благоева? Данибон пред сайта „Аз чета“

kak chete danybon

На 1 декември 2014 г. ме зарадва една прекрасна статия в любим сайт. Публикацията беше за рубриката „Как четеш?“ на сайта Аз чета. Беше интервю с мен, в което споделих своите размисли за книгите и как чета. Прекрасните въпроси ми ги зададе Милена Ташева, която е един от най-дългогодишните членове на екипа на Аз чета.

В интервюто ще можете да прочетете коя ми е любимата книга, кои книги препоръчвам, какви теми ме вълнуват, а дори и как подреждам книгите си и дали похапвам, докато чета.

Интервюто беше за мен изключително приятно. Накараме да се замисля за много неща – и за книги, и защо точно определени книги, и за живота ми, и за избора, който съм направила. В публикацията има и снимки на семейството ми – първата е с малкия ми син, на втората сме цялото семейство на 15 септември 2014 г., а на третата снимка ще можете да видите как съм изглеждала преди повече от 10 години в по-различна роля – репортер в „По света и у нас“ на БНТ.

Цялото интервю можете да прочетете ТУК.

Няма да ви казвам мама и тати колко бяха щастливи и горди от публикацията, а сестра ми – Биляна Бонева-Атанасова, която също е журналистка (в БНТ), си даде своята професионална оценка, че е много интересно и хубаво интервю.

Благодаря на Милена Ташева и на сайта Аз чета за възможността да споделя моите размисли за книгите!

 

снимка: Как четеш: Йорданка Бонева-Благоева

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.