Рубрики
Начало » Комуникации » Блогове » 9-годишната блогърка Марта Пейн отказа на Холивуд

9-годишната блогърка Марта Пейн отказа на Холивуд

marta lunch blog

Снимките на малката блогърка

След като в петък малката блогърка стана сензацията на деня в цял свят, отвсякъде започнали да пристигат покани за интервюта и участия в телевизионни предавания. Имало обаждания от Япония до Америка. Дори пристигнали агенти от Холивуд, за да предложат на Марта нейната история да бъде разказана в книга, телевизионно шоу или филм.

„Марта не обръща внимание на огромния интерес от цял свят, споделя нейният баща Дейв. Отказахме всички предложения за участия, книги и филми. В понеделник Марта е на училище и се връща към блогърството“.

Марта се съгласила единствено да си сътрудничат с Ник Нерн и с неговото кулинарно училище. Ник е известен ресторантьор, предприемач и най-вече готвач на знаменитости. Той подкрепи изцяло малката блогърка след като местните власти й наложиха цензура. Сега се е съгласил да помага на новата си приятелка в изготвянето на здравословно меню за учениците от Аргил анд Бют (Шотландия).

Към момента блогът на Марта е посетен от почти 5 600 000 читатели. От благотворителната й акция за кухня на децата в Малави са събрани близо 80 000 паунда.

източници: http://neverseconds.blogspot.com/, Mary’s Meals

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.