Рубрики
Начало » Комуникации » „Ню Йорк Таймс“ с креативна реклама на сериала „Игра на тронове“

„Ню Йорк Таймс“ с креативна реклама на сериала „Игра на тронове“

ad new york times Вестник „Ню Йорк Таймс“ изненада приятно читателите си с оригинална реклама – сянка на огромен дракон, разположен на две вестникарски страници. Рекламата е на новия сезон на сериала „Игра на тронове“ (Game of Thrones), който се излъчва по HBO.

Снимки с тази реклама на дракона във вестник „Ню Йорк Таймс“ станаха новина в много други медии днес и бързо се споделят и в социалните мрежи.

Всички си задават въпроса – кой казва, че в наше време рекламите не се забелязват? Особено в хартиените издания на вестниците. Напротив. Зависи как е направена.

„Игра на тронове“ (Game of Thrones) е сериал на HBO, който следва историята на фентъзи епос поредицата „Песен за огън и лед“, вземайки името на първата книга. Дебютира на 17 април 2011 година.

Снима се основно в Белфаст, Северна Ирландия и на някои места в Европа. Актьорите в сериала са основно англичани или ирландци.

Новият сезон на сериала стартира на 31 март.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.