Рубрики
Начало » Комуникации » Писмо до Зукърбърг срещу 100 долара

Писмо до Зукърбърг срещу 100 долара

mark zukerbergАко случайно сте искали да пишете на Зукърбърк тази сутрин, може да сте попаднали на интересна оферта. Срещу 100 долара ви гарантират, че писмото ще попадне във входящата му кутия, а не в други. Това разкри днес блогът Mashable.

Съобщението се е появявало единствено, когато е изпратено от потребител на Фейсбук, който не е последовател на Зукърбърг. В момента той има 16 милиона последователя.

Тестовете ми показаха, че в момента и като последовател на Зукърбърг, и като не-последовател мога да му изпращам писма без никакви парични оферти.

Напоследък Фейсбук тества странни идеи за набиране на средства и повечето срещат доста остра съпротива на феновете на социалната медия. Скоро бяха анонсирали и друга инициатива – срещу 1 долар да се праща писмо до всеки друг потребител извън приятелската мрежа.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.