Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » Кое е детето от шоколадите Kinder?

Кое е детето от шоколадите Kinder?

 

kinder

 

Всеки е виждал шоколадчетата Kinder и усмихнатото момченце.

 

Кое всъщност е шоколадовото дете?

 

Близо 30 години е било тайна. Преди няколко години обаче някогашното дете – вече семеен мъж, издава своя автобиографична книга „Das Kind der Schokolade“ (Шоколадовото дете), в която разказва за себе си.

 

Усмихнатото момченце от шоколадите Киндер се казва Гюнтер Йорингер. Роден е през 1963 г. в Мюнхен. Снимката е правена през 1973 година. Майка му е работила в рекламна агенция. Без много надежди го води на кастинг. Тогава е бил 10-годишен. Изобщо не са предполагали, че Гюнтер ще стане едно от най-популярните лица в Германия за десетилетия. Когато е бил малък, много се е радвал да вижда лицето си в супермаркетите, но като тийнейджър се е дразнел да го асоциират с ангелското шоколадово дете.

 

Макар и детското лице на Гюнтер Йорингер да е много известно и всички да го асоциират с Киндер, семейството му е получило само 300 марки за рекламната снимка.

 

В момента Гюнтер Йорингер е на 53 години. Женен е, има две деца. Работи като оператор, а дори има и собствен сайт http://www.euringer-kamera.de.

Наскоро стана ясно и кое е момчето, чиято снимка сменя през 2005 година тази на Гюнтер Йорингер върху шоколадите „Киндер“. Казва се Джон Бейтсън, англичанин. Истинска звезда в Instagram.

Instagram @joshbateson

Instagram @joshbateson

Публикувал е снимки с шоколадчетата Киндер.

Instagram @joshbateson

Instagram @joshbateson

Вече и Джон Бейтсън е пораснал. На 21 години е. Студент е в Лондон. Учи политика и международни отношения.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".