Рубрики
Начало » Интересно » Случка в хотел стана хит в YouTube

Случка в хотел стана хит в YouTube

Тези дни имаше голям хит в YouTube. Едно видео събра над 1 милион посещения за няколко дни.

Всичко се разиграва в хотел. Мъж си оставя в коридора мръсните чинии, обръща се, но вратата се затваря. Е, случва се, но е … гол. Всичко е заснето от камерите на хотела (поне така се твърди).

Видеото е качено на 18 февруари 2013 година и вече има 1 130 657 гледания. Харесано е от почти 3400 души. Коментарите са над 550. Повечето смятат, че е направено по сценарий, но всички признават, че доста са се посмяли. Сравняват нещастния мъж с Мистър Бийн заради комичната ситуация и с Чарли Шийн – може би, заради натуралистичната му природа.

След като вратата се хлопва, мъжът стои известно време в коридора. Няма никакъв полезен ход, освен да слезе с асансьора и да отиде до рецепцията. Разбира се, никак не е приятно да мине без дрехи през целия хотел и да ужасява гостите. На рецепцията обяснява какво се е случило, казва, че е от 208 стая и иска ключовете. Дотук добре, но му искат документи за самоличност.

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.